Vize katalogu

Katalog pro pejskaře je projekt založený trenérkou Romanou Kuchařovou.

Jistě jste někdy pro svého chlupáče sháněli zvěrolékaře, trenéra, psí salón… A nejspíše jste nechtěli jen někoho, kdo je zkrátka nejblíže, ale také někoho kvalitního a spolehlivého.

Bylo lehké takovou službu najít, aniž byste scrollovali vyhledávačem desítky minut? Mně se toto čas od času stane. Rozhodla jsem se tedy toto hledání všem pejskařům zjednodušit a vytvořit online Katalog, díky kterému budou všechny kvalitní služby na jednom místě.

Stačí zaškrtnout oblast, o kterou máte zájem, ať už je to třeba cvičák, veterina, dogdancing či ještě něco jiného, a poté si vybrat ze seznamu kvalitních a spolehlivých trenérů a zvěrolékářů.

Spousta členů Katalogu je v něm na doporučení dlouholetých pejskařů, kteří měli s danou službou jen ty nejlepší zkušenosti, nemělo by se tedy stát, že si po vyhledání služby ještě musíte zdlouhavě dohledávat recenze na příslušného člověka… A ušetřený čas pak můžete strávit třeba procházkou či cvičením se svým chlupáčem!

Chcete nám do Katalogu pro pejskaře doporučit Vašeho oblíbeného trenéra, veterináře či střihačku? Dejte nám vědět skrz formulář.

2 + 6 =